Wie is KrachtWerkt Interim

Wij zijn een ambitieus detacheringsbureau, gevestigd in Twente met een groot netwerk van professionals en opdrachtgevers in met name Oost-Nederland. Ons netwerk van professionals bestaat voornamelijk uit HBO en WO geschoolde professionals die werkzaam zijn bij opdrachtgevers binnen het sociaal domein of gerelateerde organisaties.

Met veel enthousiasme en passie verbinden wij professionals aan opdrachtgevers. Hierbij vinden wij het belangrijk om te denken in mogelijkheden, een win-win situatie creëren waarin een duurzame (arbeids)relatie centraal staat. Wij durven dan ook oprecht te zeggen dat wij veel waarde hechten aan een goede medewerkers- en klantentevredenheid. In onze visie is pure oprechte interesse in elkaar de basis voor een succesvolle samenwerking en toekomst. 

Wil je graag meer weten over ons?

Bel op ons dan op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.