kracht

Zoek je een uitdaging waar je ervaring kunt op doen binnen verschillende werkvelden en bij diverse opdrachtgevers? Wil jij ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten écht liggen? Of vind je het gewoon leuk om je kennis en ervaring in te zetten bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering via KrachtWerkt Interim een uitstekende mogelijkheid!

Wij bieden zekerheid & afwisseling

Wij bieden jou de veilige basis en zekerheid van een vaste baan en het voordeel van afwisselende opdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Hierdoor ontdek je nog beter waar je talenten liggen, welke functies goed bij je passen en van welke organisaties jij energie krijgt. Daarnaast bouw je ook een breed netwerk van collega’s op en investeren wij gezamenlijk in jouw persoonlijke ontwikkeling. 

De voordelen van het werken bij KrachtWerkt Interim:

  • De zekerheid van een vaste baan met afwisseling van uitdagende opdrachten;
  • Gezamenlijk ontdekken waar jouw talenten, kwaliteiten en interesses liggen;
  • Sterke persoonlijke ontwikkeling door afwisselende opdrachten, het werken bij verschillende opdrachtgevers en breed netwerk van collega’s;
  • Een individueel opleidingsbudget van €750,-;
  • De mogelijkheid om na diverse opdrachten vast in dienst te treden bij een opdrachtgever.

Vanzelfsprekend bieden wij uitstekende en passende arbeidsvoorwaarden zoals een marktconform salaris, leaseauto, pensioen, opleidingsbudget en bedrijfsfitnessregeling.

Kantoor KrachtWerkt Interim

Meedenken in jouw vervolgstap

Ben je op een punt gekomen in jouw loopbaan dat je een vaste functie zoekt bij een nieuwe werkgever? Ook dan kunnen wij met jou meedenken. Dankzij ons grote netwerk van opdrachtgevers kunnen wij op basis van jouw wensen, een mooie vervolgstap in jouw carrière realiseren. Uiteraard zijn hier voor jou geen kosten aan verbonden.

Wil jij graag aan de slag bij KrachtWerkt Interim?

Bel ons dan op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Mogelijkheden voor zzp’ers

Ben jij een zzp’er en wil je gebruik maken van ons netwerk met afwisselende opdrachten? Neem gerust contact op om de mogelijkheden tot samenwerking te bespreken.

Meer dan 5 vacatures

Benieuwd naar onze vacatures?

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.