kracht

Zoek je een uitdaging waar je ervaring kunt opdoen binnen verschillende werkvelden en diverse opdrachtgevers? Ben je klaar om te kijken waar jouw superkrachten écht liggen? Of gewoon zin om je kennis en ervaring in te zetten bij verschillende opdrachtgevers? Dan is detachering via KrachtWerkt Interim écht iets voor jou!

Wij bieden zekerheid & afwisseling

Dankzij ons krijg je de stevige basis van een vaste baan én het voordeel van afwisselende opdrachten bij meerdere opdrachtgevers. Zo kun je perfect uitvogelen waar je hart sneller van gaat kloppen, welke rollen bij je passen en welke teams je energie geven. Plus, je bouwt een mega netwerk van toffe collega’s op én we investeren samen in jouw groei en ontwikkeling. 

De voordelen van het werken bij KrachtWerkt Interim:

  • De zekerheid van een vaste baan met afwisseling van uitdagende opdrachten;
  • Ontdek samen met ons waar jouw talenten, kwaliteiten en interesses liggen;
  • Boost je persoonlijke groei met afwisselende opdrachten, werken bij diverse opdrachtgevers en connecties maken met een breed scala aan collega’s;
  • Een persoonlijk opleidingsbudget van €750,- euro per jaar;
  • De kans om na diverse opdrachten in dienst te treden bij de opdrachtgever.

Vanzelfsprekend zorgen wij voor goede arbeidsvoorwaarden, zoals een lekker salaris, leaseauto, een goede pensioensregeling, opleidingsmogelijkheden en zelfs bedrijfsfitness!

Kantoor KrachtWerkt Interim

Meedenken in jouw vervolgstap

Of je nu op zoek bent naar een vaste plek bij een nieuwe werkgever of als professional op pad wilt, wij staan voor je klaar! Met ons brede netwerk van opdrachtgevers kunnen we samen jouw droombaan realiseren, helemaal afgestemd op jouw wensen en talenten. En raad eens? Daar zijn voor jou geen kosten aan verbonden.

Zin om de krachten te bundelen met KrachtWerkt Interim?

Bel ons op 088 – 5014311 of laat een berichtje achter via het contactformulier. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op.

Mogelijkheden voor zzp’ers

Ben je een zzp’er die gebruik wil maken van een netwerk met afwisselende opdrachtgevers? Ook voor jou hebben we diverse mogelijkheden. Neem gerust contact op en laten we de opties bespreken.  

Meer dan 5 vacatures

Benieuwd naar onze vacatures?

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.