Ben je op zoek naar een baan waarin je ervaring op kunt doen binnen diverse werkvelden, zodat jij kunt ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten liggen? Of vind je het leuk om te werken voor diverse opdrachtgevers vanuit een stabiele, duurzame en betrouwbare arbeidsrelatie?

Detacheren

Detachering kan dan een uitstekende mogelijkheid zijn. Je komt bij KrachtWerkt Interim in dienst. Vanuit KrachtWerkt Interim werk je voor verschillende opdrachtgevers. Je ontdekt waar je talenten liggen en welke functie en organisatie goed bij je passen. Je bouwt daarnaast een breed netwerk op van collega’s en ontwikkelt je snel.

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers. We bieden uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris, pensioen, een leaseauto, bedrijfsfitnessregeling, opleidingsbudget en aanvullende verzekeringen.

Voordelen van detacheren

  • Combineren van een vaste baan met verschillende opdrachten
  • Ontdekken waar jouw krachten, interesses en kwaliteiten liggen
  • Snelle persoonlijke ontwikkeling binnen diverse werkgebieden
  • Meer flexibiliteit en kansen om te leren van diverse specialisten en professionals
  • Opbouwen van een breed netwerk van collega’s
  • De mogelijkheid om na een periode detachering vast in dienst te treden bij de opdrachtgever

Werving & selectie

Ben je juist op zoek naar een vaste functie bij een werkgever? Ook dan kunnen we met je mee denken. We luisteren naar wat jij wil en zoeken daar de juiste match bij. Dit is voor jou geheel kosteloos. Laat dan je CV bij ons achter en wij benaderen je om er achter te komen hoe we je kunnen helpen.

ZZP’ers

Zzp-ers zijn zeer welkom bij KrachtWerkt Interim. Neem gerust contact met ons op om eens een bak koffie te doen en we bespreken de mogelijkheden tot samenwerking. Je mag uiteraard ook alleen je CV achter laten. We nemen je graag op in ons netwerk. Indien er een geschikte opdracht voorbij komt zullen we je benaderen voor de functie.

Meer dan 5 vacatures

Benieuwd naar onze vacatures?

Stel je vraag aan Maarten