Wil je als organisatie tijdelijk professionals inhuren? Voor tijdelijke vervanging zoals bijvoorbeeld langdurige ziekte of zwangerschap, een project, achterstanden wegwerken, of om een flexibele schil te creëren? Dan kan detacheren een goede oplossing zijn. Door professionals in te huren middels detachering, beschik je over deskundig personeel, maar draag je niet de financiële risico’s. Daarnaast scheelt het veel tijd en werk, omdat wij de sollicitatieprocedure van jou overnemen. Wij hebben een breed netwerk en kunnen je organisatie hierdoor in contact brengen met de juiste professional.

Hoe werkt KrachtWerkt interim?

Als opdrachtgever zet je een zoekopdracht bij KrachtWerkt Interim uit. Wij zoeken dan naar een geschikte professional en stellen zo snel mogelijk een gemotiveerde professional aan jou voor. De professional kan in dienst zijn van KrachtWerkt Interim, of indien gewenst een zzp-er.

Wanneer de opdrachtgever tevreden is, gaat de professional aan het werk voor een periode die we vooraf samen hebben afgestemd. KrachtWerkt Interim is verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden en draagt de werkgevers risico’s. Wij factureren de vooraf overeengekomen kosten achteraf. Indien er geen geschikte kandidaat is, zijn er geen kosten voor de opdrachtgever.

Voordelen van detacheren

  • Snel deskundig personeel dat meteen ingezet kan worden
  • Gemotiveerde kandidaten die zich snel aan nieuwe organisaties en omstandigheden kunnen aanpassen
  • Niet de financiële risico’s hoeven dragen. KrachtWerkt Interim zorgt voor loonbetaling bij ziekte of uitval
  • Nieuw personeel zorgt voor een frisse blik en creatieve ideeën
  • Minder risico’s en meer flexibiliteit voor de bedrijfsvoering
  • De kandidaat kan na een periode detachering worden overgenomen in dienst

Werving & selectie

Veel opdrachtgevers zijn op zoek naar personeel om vast in dienst te nemen. Wij kunnen dit traject uit handen nemen en verzorgen de gehele werving en selectieprocedure.

De opdrachtgever zet in dat geval een concrete zoekopdracht bij ons uit voor werving en selectie. Wij zoeken dan tegen een vooraf afgesproken tarief de juiste professional voor de functie. Ook hiervoor geldt: Is er geen geschikte kandidaat? Dan zijn er geen kosten voor de opdrachtgever.

Combinatie detacheren en werving & selectie

Soms komt het voor dat je als opdrachtgever een periode van detachering wilt aangaan, om te onderzoeken of de kandidaat geschikt is. Hiermee verleng je als het ware de proeftijd, om er zeker van te zijn dat je de juiste kandidaat voor de functie hebt gevonden.

Hierna ontstaat dan wellicht de mogelijkheid om de kandidaat vast in dienst te nemen.We denken hier graag in mee om samen te bepalen in welke constructie we een win-win situatie kunnen bereiken. Ben je benieuwd of wij hierin voor jou wat kunnen betekenen? Neem dan ook gerust contact met ons op en we bepalen samen de juiste koers.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Maarten. U kunt ons ook bereiken via ons contact formulier, we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maarten Elferink 0628955777

Stel je vraag aan Maarten