kracht

Wil je als organisatie tijdelijk gekwalificeerde professionals inhuren? Of je nu een topper nodig ter vervanging bij langdurige ziekte of zwangerschap, een project een boost te geven, achterstanden weg te werken of gewoon wat flexibiliteit toe te voegen, KrachtWerkt Interim staat voor je klaar!

Door professionals in te huren door middel van detachering beschik je ov er deskundig personeel, maar draag je geen financiële- en werkgeversrisico’s. En het beste van alles? We nemen het hele sollicitatieproces uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Ons netwerk is breed en onze reactietijd is snel, dus we kunnen jou in no-time verbinden met de perfecte professional.

Hoe ziet onze samenwerking eruit

We bespreken de (tijdelijke) opdracht. Daarna gaan wij aan de slag om de beschikbare en geschikte professionals voor je te vinden en stellen ze aan je voor. Als er een match is, volgt er een kennismaking. Voelt het goed aan beide kanten? Dan gaan we voor een succesvolle samenwerking! Geen kosten tot je de perfecte match hebt gevonden, maar pas wanneer de professional officieel gaat starten. Klinkt goed toch? Laten we aan de slag gaan!

Benieuwd naar de voordelen van detacheren?

  • We hebben een groot netwerk van deskundige professionals die klaarstaan om aan te slag te gaan;
  • Onze toppers zijn super gemotiveerd en passen zich snel laan nieuwe omgevingen aan dankzij hun ervaring;
  • Met nieuw ervaren personeel injecteren we jouw team met frisse blikken en creativiteit;
  • Zeg vaarweg tegen financiële zorgen! Geen loondoorbetaling bij ziekte of uitval;
  • Detacheren biedt flexibiliteit en minimaliseert risico’s voor jouw bedrijfsvoering;
  • En als kers op de taart: je kunt de perfecte match kosteloos overnemen na een vooraf afgesproken periode.

Werving & selectie

Op zoek naar meer dan alleen detacheren? Wij zijn er ook voor jouw wervings- en selectieprocedure. In dit geval zet je een concrete zoekopdracht bij ons uit en gaan wij, tegen een vooraf afgesproken fee, opzoek naar de juiste professional. Ook hiervoor geldt; geen geschikte kandidaat, geen kosten.

Mocht je als opdrachtgever eerste een proeftijd op basis van detachering willen, voordat je iemand in vaste dienst neemt? Geen probleem, we bespreken graag alle mogelijkheden met je!

Klinkt goed? Laten we samenwerken!

Bel ons op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. We staan klaar om binnen één werkdag contact met je op te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Gianna. Je kunt ons ook bereiken via ons contact formulier, we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Gianna van Orsouw 0641341504

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.