Wil je als organisatie tijdelijk gekwalificeerde professionals inhuren? Bijvoorbeeld ter vervanging bij langdurige ziekte of zwangerschap. Maar ook voor projecten, het wegwerken van achterstanden of meer flexibiliteit te creëren. Samenwerken met KrachtWerkt Interim is dan een uitstekende oplossing. 

Door professionals in te huren door middel van detachering beschik je over deskundig personeel, maar draag je geen financiële- en werkgevers risico’s. Daarnaast scheelt het jou veel tijd en werk, omdat wij het sollicitatietraject overnemen. Door ons brede netwerk van professionals kan er snel worden geschakeld en kunnen we jou snel in contact brengen met de juiste kandidaat.

Hoe ziet onze samenwerking eruit

Als opdrachtgever bespreken we de (tijdelijke) opdracht.  Vervolgens gaan wij in gesprek met beschikbare en geschikte professionals en stellen de kandidaten zo snel mogelijk voor. Daarna volgt er een kennismaking tussen jou en de geselecteerde kandidaat. Is er een klik? Van beide kanten een goed gevoel over de samenwerking? Dan gaat de professional aan de slag voor de periode die we vooraf hebben afgestemd. Vanzelfsprekend worden geen kosten gefactureerd, tot dat de gewenste kandidaat gaat starten.

Welke voordelen biedt detacheren:

  • Groot netwerk van deskundige professionals die snel op opdrachten kunnen worden ingezet;
  • Gemotiveerde kandidaten die dankzij hun ervaring snel aan nieuwe organisaties en opdrachten kunnen aanpassen;
  • Nieuw ervaren personeel zorgt voor frisse blikken en creatieve ideeën;
  • Geen financiële risico’s zoals loondoorbetaling bij ziekte of uitval;
  • Minder risico’s en meer flexibiliteit voor de bedrijfsvoering;
  • De kandidaat kan na een vooraf afgesproken periode van detachering kosteloos worden overgenomen.

Werving & selectie

Veel opdrachtgevers zoeken personeel om vast in dienst te nemen. Wij kunnen dit traject uit handen nemen en verzorgen de gehele werving en selectieprocedure. In dit geval zet je een concrete zoekopdracht bij ons uit voor de werving en selectie van kandidaten. Wij zoeken dan tegen een vooraf afgesproken fee de juiste professional voor de functie. Ook hiervoor geldt; geen geschikte kandidaat, is geen kosten.

Soms komt het voor dat je als opdrachtgever eerst een korte periode van detachering wilt aangaan alvorens de kandidaat aan te nemen. Hiermee verleng je als het ware de proeftijd en ben je er zeker van dat je de juiste kandidaat voor de functie hebt gevonden. Als deze vorm van werving en selectie de voorkeur heeft, dan bespreken wij dit graag met je.

Samenwerken met KrachtWerkt Interim?

Bel ons dan op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Maarten. U kunt ons ook bereiken via ons contact formulier, we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maarten Elferink 0628955777

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.