Werkwijze voor opdrachtgevers

Als opdrachtgever zet je een zoekopdracht bij KrachtWerkt Interim uit. Wij zoeken dan naar een geschikte professional en stellen zo snel mogelijk een gemotiveerde professional aan jou voor. De professional kan in dienst zijn van Kracht Werkt Interim, of indien gewenst een zzp-er.

Wanneer de opdrachtgever tevreden is, gaat de professional aan het werk voor een periode die we vooraf samen hebben afgestemd. KrachtWerkt Interim is verantwoordelijk voor de arbeidsvoorwaarden en draagt de werkgeversrisico’s. Wij factureren de vooraf overeengekomen kosten achteraf.

Indien er geen geschikte kandidaat is, zijn er geen kosten voor de opdrachtgever.

Werkwijze voor professionals

We plannen altijd eerst een fysiek gesprek met jou als professional. In dit gesprek beoordelen we of wij de juiste match zijn en of wij de juiste opdracht voor je hebben liggen.

Graag horen we wat jij wil, waar jij naar toe wil met je carrière, of  jij al een beeld hebt hoe hier te komen en als laatst of wij je hierbij kunnen helpen. Is dit het geval, dan gaan we kijken we in welke vorm we dit kunnen gieten en vaak hebben we de juiste opdracht al voor je liggen.

We bieden je in dat geval een arbeidsovereenkomst aan en begeleiden je naar en tijdens de opdracht met alle randzaken. Nu kan je aan de slag!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Maarten. U kunt ons ook bereiken via ons contact formulier, we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Maarten Elferink 0628955777

Stel je vraag aan Maarten