kracht

Voor opdrachtgevers: samenwerken met KrachtWerkt Interim

Samenwerken met KrachtWerkt Interim betekent dat je kunt rekenen op gemotiveerde en ervaren professionals. Is er binnen jouw organisatie in het sociale domein een (tijdelijke) inhuuropdracht? Dan bespreken wij deze graag en kijken direct of één van onze professionals beschikbaar is.

Zo ja, dan stellen wij onze kandidaat voor en volgt er een kennismakingsgesprek. Het moment om te bekijken of de kandidaat past op de opdracht, maar ook of de opdracht past bij de ambities van onze professional. Zo ja, dan gaat de professional bij jullie aan de slag voor de periode die we hebben afgestemd!

Als detacheerder is KrachtWerkt Interim verantwoordelijk voor de arbeidsovereenkomst, arbeidsvoorwaarden en de werkgeversrisico’s. Het enige wat je ontvangt is een factuur met het overeengekomen tarief. Uiteraard worden er geen kosten gefactureerd als er geen geschikte kandidaat beschikbaar is.

Benieuwd naar de samenwerkingsmogelijkheden?

Klik hier, bel ons op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Voor professionals: aan de slag bij KrachtWerkt Interim

Zoek je een uitdaging waar je ervaring kunt op doen binnen verschillende werkvelden en bij diverse opdrachtgevers in het sociaal domein? Wil jij ontdekken waar jouw talenten en kwaliteiten écht liggen? Dan willen wij graag voor jou van betekenis zijn in het realiseren van deze ambities!

Onze samenwerking begint altijd met een kennismaking. Wij willen graag weten waar je naar toe wil met jouw carrière, welke ambities je hebt en de uitdagingen die hierbij komen kijken. En jij wilt ons uiteraard ook beter leren kennen.

Op basis van de kennismaking kijken we of er een match is en opdrachten kunnen bieden die passen bij jouw interesses.  Is dit het geval? Dan bieden wij jou graag een arbeidsovereenkomst aan! Vanaf dat moment gaan wij jou persoonlijk begeleiden naar mooie en uitdagende opdrachten. Je kunt aan de slag!

Benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden?

Klik hier, bel ons op 088 – 5014311 of laat een bericht achter via het contactformulier. Dan nemen wij binnen 1 werkdag contact met je op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op met Anouk. U kunt ons ook bereiken via ons contact formulier, we nemen binnen 3 werkdagen contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Anouk 0683780266

Maak kennis met ons team

Bij KrachtWerkt Interim heb je een veilige basis van waaruit je de zekerheid van een vaste baan combineert met afwisseling van meerdere opdrachtgevers.